Yalnız Mesajı Göster
Eski 29-01-2007, 15:10   #1
Rauf
Guest

Varsayılan 27-ocak alanya raporu

Cuma günü akşam bilgi sayardaki hava raporu cumartesi alanyada güneşli ve cok az bir rüzgarlı günün olucağını müjdeleyince akşamdan hazırlığımı yaptım daha evvelki haftada 30-40 metrelerde balık olmadığını bildiğimden niyetim derin suya gitmekti .saat 6.15 te evden cıktım 6.30 da limandan cıkış yaptım gideceğim bölge benim teknenin hızı ile 45 dakika cekiyordu.boş gitmeyelim dedim palamut sırtısını da koyverdik yolda hicbir havanatı balık efendiye rastlamadan bölgeye geldik 9 iğneli 500 gr kuşunlu takımı yemleyip (attım ağzına gitsin kör bağzına ) diyerekten ilk oltamızı attık derinlik 185 mt bir kac defa at cekten sonra kovaya 2 tane mercan girmişti anlaşılan ya balık yoktu ya iştahlı değildi yer değiştirdik 230 metrede bir denedik olmadı 300 cıktık oraya attık bir iki geldi ama verimli değil yakalıyoruz ama normal zamanda 3lü 4lü gelen olta yabir ya hic geliyordu bu şekilde saat 11.00 ri yaptık o saatten sonra zaten derin su olayı biter bir kac defa denedikten sonra dönüşe gectik döniş yolunda değişik derinliklerde durarak atığım oltalarda yemler bile tırtıklanmadan geldi anlaşılan balık yönünden hicte iyi bir günde cıkmamışız dedim sonra limana yakın balık bulucuda belli belirsis işaretler almaya başlayınca el oltası ile bir kac denemede orada yaptık biraz ızmarit ve ufak bir mırmır dan başka bir şey alamadık.saat 15.00 gelmiş tatlı güneşin altında temiz havayla birlikte bir kilo kadar balığımızı almışız deniz ana bu gün bunu nasip etmiş dedik evimizin yolunu tuttuk.kısmet bir dahaki sefere rastgetirsin.herkeze selam eder bol şanslar dilerim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu mesaj en son " 31-01-2007 " tarihinde saat 16:42 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links