Arkadaşlar foruma yeni katılan biri olarak önce başlıkları incelemiştim. En fazla da bu bölüm dikkatimi çekmişti. Valla ukalalık mı dersiniz ne derseniz deyin ben de içimi dökmek istedim. Gecenin bir buçuğu olmuş saat ama farketmez. Ben 3 veya dörtten aşağı yatmam. Hafta içi de bu böyle. Alışkanlık oldu. Zorlanmadan kalkarım sabahın yedisinde. Herneyse uzatmayyım. Bu amatör balıkçılık belgesi de güzel bir örnek ama, bizim ülkemizde garip şeyler olur. mesela 65 yaşı sanırım geçtiğinizde, akli dengenizin yerinde olduğunu kanıtlamak için tüm resmi işlerinizde sizi bir hekime gönderir ve belge isterler. Fakat gene çok gariptir. Başımızdaki yöneticilerimizin çoğu bu yaşlarda veya daha ileri yaştadırlar. Acaba ülkemizde bir cumhurbaşkanı veya başbakan olacak kişiye de bu "vatandaş" muamelesini yapıyorlar mı? Bu konuda bilgisi olan arkadaş var ise öğrenmek isterim gerçekten. Sakın benim bu yaşlarda olduğumu düşünmeyin. 1967 doğumluyum. Fakat annemle birlikte bir notere gidip, kardeşime ortak bir dava için vekalet vermeye kalktığımızda başıma gelmişti. Çok zoruma gitti.
Herkese saygılar....
|