Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-02-2007, 09:23   #1
mufi
Guest

Varsayılan 17,02,2007 gümüldür

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra nihayet oltama balık geldi.
dün cumartesi saat 11,30 gibi arkadaşın dolduruşa getirmesi ile haydi gümüldüre gidelim dedik.
bu saat ten sonra balıga mı gidiler derken bir de baktık ki sahile varmışız.benim buradan 50 km.
neyse gümüldür e geldik bilirsiniz seferi den taraf gelirken gümüldüre az bir mesafe kala şeytan deresi tabelası ve dereyi görürsünüz onu geçip hemen sagada sitelerin içinden kayıkhane ye giriyorsunuz. şekilde kahverengi çizgi kabaca yolu/ siyah daire avlandıgım yeri gösteriyor hemen üste ki dere ise fazla uzun değil ama.. ben izmirde bu civarda bu kadar iri levrekler görmedim...en az 50/60 cm lik levrekler bu derede cirit atıyordu..
neyse ben oltayı kefal için (benim çift şamandra tago ve mert bilir) kefal için denize bakan havuza attım ..gamitler ufaktı.. bir ara ekmeği bir çektiki görmeyin. o zaman bu büyük olan levrek geldi.. baş/kuyruk 36 cm.daha sonra ufagı ve de kefal geldi.yem yoktu.. sadece ekmek vardı.. kurt veya sardalye olsaydı büyük olasılıkla iri levrek yakalama imkanı olurdu..
daha öncede bahsetmiştim ekmekle buralarda benim levrek tuttugumu.. aynen öyle oldu makina misinası 020/ igne bedeni 2 metre 0,16 igne 9 numara
ekmegin içi ..yemin büyüklük en fazla ufak bir fındık kadar..su üstü...
gelir gelmez hemen resimleri benim delikanlıya çektirdim (PC kamerası) biraz bulanık çıktı... hatta şaç baş dagınık kusura bakmayın..
Eklenmiş Resimler
Dosya Türü: jpg Picture 13.jpg (178,4 KB, 328 Görüntülenme)
Dosya Türü: jpg Picture 14.jpg (141,5 KB, 309 Görüntülenme)
Dosya Türü: jpg şeytan deresi.JPG (52,4 KB, 299 Görüntülenme)
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links