ya ersen ben iş için antalya ya kadar her ay gelip gittim 5-6 yıl boyunca...ama antalyanın içini pek gezmedim...orada bi asker arkadaşım var...onunla görüşüp geri dönerdim...
bi ara beni bırakmadı...bi akşam kaldım orada...kale içinde bi pansiyona yerleştim...akşamda biraz gezdik tabi kale içinde... o eski evler ne güzeldi ve içlerinde hemen hemen her kesime yönelik kafeler felan vardı...aslında merak ettiğim...kale içine girerken biyerde bi köfteci vardı...çok meşhurmuş oralarda.. gece köfte yemeye onun yerine gittik... enteresan bi adamdı...altında siyah şalvar...topuğuna basılmış siyah sivri burun kundura...beyaz çorap beyaz atlet kafasında bi şapka "yiyen ölüyor, yiyen ölüyor" diye bağırıyordu... kocaman bi yeşillik açık büfe olarak bi tablanın üzerindeydi... ne etidir bilemem ama çok lezzetilydi... damın etrafında millet sıraya girmişti walla... bi kaç köfteci daha vardı oralarda... ama başlarında hiç müşteri yoktu... bi ara o adamı oradan kaldırdıklarını duymuştum...kaldırdılar mı acaba... fırsat bulursam geldiğimde tekrar gitmek isterim o çatllak köfteciye...
rastgelsin...
|