Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-03-2007, 08:59   #44
aganta borina borinata
Guest

Alıntı:
gokseldbuga tafarından gönderildi
şu anda sanyalyeye oturmuş kalmış durumdayım. Nedenini bilmediğim halde hissettiğim bazı şeyler vardı , bir tesadüf sonucu bu kahve olayını gördüm 10 dakika önce. Şerefim üzerine yemin ederim ki haberim şu anda oldu, gene yemin ederim ki yazdığımda en ufak bir art niyet, kaba hitap düşünmedim. Ne hırsızlığım kalmı ne cehaletim vay be , üzüldüm
ne demiş Sheakspeare
words words words ( kelimeler kelimeler kelimeler )
benim kullanıcı hesabını siliver Tagocum,

kalın sağlıcakla
yok öyle...kalın sağlıcakla deyip kaçmak yok!

burada biz bir aile gibiyiz...her halde tartışmalar sürtüşmeler olacak...öyle datlı datlı bi birliktelik olmaz eğer olursa da sıkıcı olur...insanı bunaltır...küçük bi tartışmada böyle kaçacaksan sen bilirsin...ki üzerinden en az iki ay geçmiştir...bende bu başlıkla ilgili kim ne yazmış okumadım bile...ta ki sen bi cevap yazana kadar... ki seninlede daha sonraları görüştük...ben sana konuyu açmadım bile...senin mesajı okuyarak konunun kapanmasını istediğini düşünerek cevap yazmadığını sanmıştım... demek sen o mesajı o zaman okusaydın o zaman böyle "sil beni tago" felan diyecektin... ama ne yazık ki okumamışsın...keşke o zaman okusaydın... şimdi kalkıpta "way ben yeni gördüm way ben duymadıydım" deme hakkın "tago sil ben gardaş" deme hakkın kalmadı aslanım...

ha... kırılmış ve kızmış olabilirsin... herkesin hayata bi bakış açısı ve yorumlayışı vardır... bundan herkesin herkesi onaylayacağı bi ortam çıkmaz... burada 2000 e yakın üye var...ve çok kişiyle çok şeyler paylaştın hatta benim erişemediğim birlikteliklerin oldu... benimle görüşmek istemeyebilirsin... ama bu kadar insanı hiçe sayamazsın...buna hakkın yok...hele buna benimle olan bu durumu sebep göstermeye hiç hakkın yok... böyle bi davranışta sana yakışmaz kanımca... eğer gidersen buna sebep ben değilim... sensin...

şimdi istersen git istersen kal... çünkü ben hep burada olacağım...

rastgelsin...