Merhaba Dostlar, uzun bir aradan sonra yine buradayim. Aslinda surekli takipteyim, ancak islerin yogunlugunu tahmin edemezsiniz, kafamı kasiyacak zamanim yok derler ya iste ondan; bu vesile ile hepinizi saygi ile selamliyorum.
Rast geldim, oltayi uzaga atma meselesi; bu konuda bir cumle;
Olta baligin oldugu yere dussun de, mesafe onemli degil

Balik 10 metrede de olabilir 50 metrede de: Bu mubareklerin bu aralara hangi cihette bulundugu da belli degil.
Gecen hafta sonu Denizli'ye gittim memleketimde hasret gidermeye calistim; ama burnum deniz kokusu aradi (ne menem seydir anlamadim

); insaallah bu hafta sonu (31/03-01/04) cumartesiden bir seylere kacamak yapmayi dusunuyorum.
Onceki hafta Ildir'daydik, tutulan en buyuk balik 7-8 cm buyuklugunde(!) ot baligi idi; ha bu arada, bir deniz hiyarı, 4-5 tane de ince kollu deniz yildizi diyebilecegim bir seyler;
Bu hafta sonu gider isem, kursun yerine bir balon (ruzgari yonune gore) baglayip karisik yemli 5-6 igneli takim denemeyi dusunuyorum.
Bu arada, sapan konusu da gundeme geldi, uzaga atma sorununu ben de yasadigim icin, gecen yillarda denemistim; acayip ise yariyordu. Unutmusum hatirlattigi icin ustadima tesekkur ederim;
Benden bu gunluk bu kadar, saglicakla kalin;
selamlar