Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-03-2007, 15:33   #7
katiti
Kaptan

katiti kullanıcısının avatarı

Alıntı:
balıkcı tafarından gönderildi
Metin arkadaşımızın anlatmış olduğu konu çok güzel aslında maket tekne,aslındo çok çeşitli şekillerde kulanılabilir mesela yemlemede ve avrupada bir çok sazan avcılarında mevcut,mert böyle tekne yerine surf tipi malzeme alırım diyorsun iyi de mert kardeşim surf tipi malzemelerle şamandıra veya rapala atabilirmisin atsanda şamandırayı ve rapalayı kaç metreye atabilirsin,böyle bir maket tekneye ufak bir ekleme ile şamandırayı veya rapalayı inanılmaz uzaklara bırakman mümkün,daha değişik sistemlerde uygulanabilir ama benim fikrimi soracak olursanız ben o parayla büyük tekneye sahip olmak isterim fiyatları 600 eurodan başlıyor.
Selim Abi at-çek veya şamandıralı takım için dediklerin doğru tabii. Ama denizde kullanım için düşünürsek uzak mesafe derinliğin artması demektir ki bu da şamandıralı takımı seçeneklerden eler. Hatta aynı nedenden dolayı at-çek olayını da eleyebiliriz bir yere kadar çünkü derinliği az sularda kullanılacak yüzen tipte rapalalarla derinde kullanılacak dalan tipte rapalalar fark edecektir. Hatta kullanılacak renkler bile fark edecektir. Ben o nedenle surf tercih ederim dedim ...

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla