Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-04-2007, 20:57   #5
Rauf
Guest

Göksel arkadaşım cok güzel ceşit yapmışsınız balığa gidipde kokarcıpra yla dönenlerde var şükür balıklar kalite.ağbi sabır şu sigara işinden vazgecme inan her şey daha iyi olucak sonra kendi kendine diyeceksinki şu sigarayı icme nedenlerim (sinirlenince,sıkılınca,düşünmek isteyince,arkadaşlık isteyince,efkar basınca bu sigara olmasa)ne yapadım demiyeceksin cünki bunların hepsi pisikolojik ve beynini insan öyle yönlendiriyor.ben 12 yaşında başladım 36 yaşında bıraktım kolaymı oldu tabiki zor ama inan tütün eski tütün değil kendi icindeki doğal zararlı maddelerinden başka cernobil atom reaktörü kazasından sonra topraklarımıza yağan yağmurla birlikta o radyo aktif döküntülerde yetişen bu bitkilerdeki ekstra bu zehiride soluyorsun unutma.o meret kanser riskini 3 kat daha arttırıyor ve unutmaki can senin canın değil eşine cocuklarınada ait ve bütün ailene.sakın kararından dönme benim yaptığımı yap duvara civiyle cak,televizyonun üstüne resim cercevesine yerleştir altına meftaya fatiha diye yaz,hatta calıştığın yerin bir tarafına sigaranın boğazına ip dola ass.delice dimi ama yaptım başardım.inat et nevsine yenilme.kolay gelsin
  Alıntı Yaparak Cevapla