Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-04-2007, 14:49   #102
cevat2
Kaptan

cevat2 kullanıcısının avatarı

istanbulda çapari için,1.si uzun kamış şart çünkü nekadar uzağa atabilirsen büyük boy istavrit alabilirsin ancak, kanala yakın düşmeli. 2.si illaki 100gr.üstü kurşun olacak diye bir şart yok çünkü 100 gr ve üstü kurşun dibe çabuk iner çapari için iyi değil en ideali 75 gr. çaparinin dolması için yoksa 150gr at uzağa ama 1-2 tane gelir.3.sü ağır makina kullanıldığından hafif kamış kullanmak zor 100-250 veyahut 100-300 atarlı tercihan karbon kamış 4.sü bu takımlar ile selim abinin dediği gibi en fazla 10 -15 atış sonra mola. iyi kas yapanlar, hergün gidenler daha uzun süre dayanıyorlar.bende bunu düşünerek 4.20 mitchell parçalı spin 100-250 kamış aldım 265 dam da takınca 5-6 atışta bittim ve kamışı 3.90 enrico surf ile değiştirdim.makinada 60-65 lik kafa ama 30-45 lik misinayı biraz fazlaca alanlardan seçilmeli.unutulmamalıki boğaza 200 gr da kurşun atsan yine akıntıya gidiyor aksine sakıncalı bu durumda milletin oltasını topluyor çünkü yanınızdakiler 60-100 gr aralığı kullanıyor hepsi aynı oranda akıntıdan etkilenirken sizin atacağınız ağır kurşun hepsini toplar gelir.ağır kurşunlar ilede bedeni köstekleri kalınlaştırmak gerekiyor buda avcı olmaktan çıkıyor yada beden,köstekler çok iyi misinadan olacak bu seferde milletinkiyle karışınca evde yapıldığı için insan üzülüyor.
Yer:İSTANBUL
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
cevat2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla