Yalnız Mesajı Göster
Eski 13-04-2007, 17:34   #9
ramazanuçar
Guest

Alıntı:
gokseldbuga tafarından gönderildi
Zaten beyefendiyi anlayabilmek için için öncelikle karşıt görüşün ne düşündüğünü öğrenmek gerekir, yani acep karşı taraf bu adam hakkında ne düşünüyor sorusunun cevabı 1. linkte, bunda şaşırılacak birşey yok. Tam zıt görüş nedir? yani beyefendinin sevenlerinin görüşleri mi? yani bu kesim "biz bu yazarı seviyoruz, çünkü..." diye açıklamalar yapsalar , o da mı geçersiz olacak e o zaman biz bu adamın fikri nedir nasıl anlayacağız?

2. verilen linkte aynı bu konunun başındaki gibi beyefendinin satır aralarına ustaca yerleştirdikleri seçilmiş ve okura sunulmuş,bu yazının çoğuna katıldığını söylemekle , yazarın bu seçilmiş alıntılarına katılıyorsan o zaman bu konuyu bu kadar uzatmanın manası yok,
"Atatürk ilke ve inkılapları" , 2. link zaten beyefendinin bu anlayışa ters olduğu üzerine yayımlanmıs.
yok eğer 2. linki yayımlamış kişiye katılıyorsan , en başa dönmüş oluyoruz.

yazarı sevenlerin yada sevmeyenlerin yorumlarına göre değil yazarın yazdıklarının benim düşüncelerimle örtüşüp örtüşmemesine bakıyorum.dolayısıyla bir kişi hakkındaki düşüncelerimi başkalarının o kişi hakkındaki yorumlarına göre değil kendi fikirlerime göre belirliyorum.ikinci linkteki yazıdan benim çıkardığım sonuç hiçte Atatürk ilke ve inkılaplarına ters bir düşüncede olmadığı idi.her ne kadar sadece alıntılar yaparak yayınlanmış olsada yazıdaki ana tema BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK' ü doğrularıyla ve yanlışlarıyla sevmek onu tanrılaştırmamaktı.demekki insanlar okudukları şeylerden farklı sonuçlar çıkarabiliyorlar.yada anlamak istedikleri gibi anlıyorlar desek daha mı doru olur?
  Alıntı Yaparak Cevapla