Yalnız Mesajı Göster
Eski 14-04-2007, 08:48   #1
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Ne kadar hazırız tartışmaya,türk milletinin çok bildiği iki konu vardır biri politika ötekide futbol,ben politikadan hiç anlamam ama isterdimki türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının hepsi bir kaç sene avrupada yaşasın ve dünyayı biraz tanısın,vatandaş aç ben şeriatcı olmuşum yada atatürkcü olmuşum kimin derdinde,bu görüşlerden evvel benim halkım ne durumda ülkem kalkınmışmı bunları sormak gerek kendimize,evet atatürk çok değerli bir devlet adamı çok değerli bir önderdi türk halkı için atatürke sövmek ne bir müslümana nede herhangi bir insana yakışmaz müslüman olmadan önce insan olmak gerek yoksa müslümanlık seni kabul etmez,öteki taraftan bir kişi müslümanlığını yaşamak isterse onada zorla başını aç demek yanlıştır ve ona sen geri kafalısın demek,avrupada kimse kimseye neden örtülüsün diye bir soru yöneltmez,,,biz geçmişimizdeki büyük önderlerimizle iftahar etmeliyiz ama şunuda unutmadan artık onlar aramızda yok,dünya değişiyor bu değişen dünyaya ayak uydurarak geçmişimizi untmadan ve bölünmeden yolumuzu almalıyız yoksa arap ülkelerinde olduğu gibi geride kalır ve günün birinde ıraka girdikleri gibi onlara uygulanan vahşet gibi bizede uygulanır,ben cumhurbaşkanını sevmeye bilirim,ben başbakanı sevmeyebilirim ama makama saygı duyarım o makam türkiyenin makamıdır türk halkının makamıdır,dört dörtlük insan kaldımı dünyada bilmem ve her insanda en azından bir kaç kere hata yapmıştır hayatında biz bu hatalarla o insanları değerlendirirsek vay halimize kimseyi bulamayız bizi yönetecek,insanları yaptıkları ile değerlendirelim hataları ile değil...
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links