Merhaba Ali öncelikle teknolojik gelişmeler ince detaylar her yerde büyük gelişmelere yol açar tabi bunu kabullenmek yada kabullenmemek kişinin kendi bileceği iş ama ben yeni denilen her şeyi deneme taraftarıyım bizler balıkçı nın dediği gibi illada balık tutulmalı hırsıyla balığa çıkmıyoruz balığa gider yaa nasip der oltayı atarız nasipte yoksa yoktur ama iyi bir takım iyi bir yem ve birazda bilgi sanırım bu hobiyi balıkla süsler yani işin ekstra sı gibi birşey bu nedenle daha öncede yazmıştım bu işin ticari tarafında olanlar bilgilerini paylaşmaz demiyorum ama paylaşmakta çekimser kalabilirler bu da bana göre olası bir durum velakin biz bu işi spor olsun diye yapıyoruz bu hırs'a dönüşürse tehlike çanları çalar gibi geliyor adamlar 2 mt yayında tutar ama onlarda ki imkan bizlerdede var ancak ne kadar kullanıyoruz bu tartışılır ;dene yanıl dene tuttur ben sarımsakla hangi balık tutulur diye uğraşıyorum eğer böyle bir şey varsa emin paylaşırım(şaka şaka )bilmiyorum sarımsakla tutulurmu belkide 2 mt yayınlar sarımsağa geliyor bizlerin haberi yok ne dersin