Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi
Kimseden tık yoksa tık yaratalım muvaffak abicim.
Yer olarak GERENCE olması taraftarıyım geçen hafta serkan abiyle gittiğim yer gayet güzeldi kalabalık avlanmaya uygun dip yapısı pek takılmıyor çuprada var kefalde var muvaffak abimiz için 
Serkan abi beni alır yol üzerinden biz onur abiyi alabiliriz. Serkan abi şehir dışında şu an karar yetkisini bana verdi 
Kıvanç abi narlıderede oturuyor zaten rica edersek akşamdan yem işinide halleder diye düşünüyorum.
Erhan abide muvaffak abiyi alıcak tamamdır.
Cevat abiye telefonumu vermiştim buluşma yerini ve saatinide kesinleştirelim aradığında net cevap verebilelim.
Gün 6 gibi aydınlanıyor av yerinde 6 gibi olsak tam süper olur diye düşünüyorum. Buluşma yeri için ise balçova kipa önü olabilir herkesin bildiği bir yer. Saat 4:30 gibi kipanın önünde buluşursak rahat rahat acele etmeden yavaş yavaş gerenceye tam vaktinde varırız.
O saatte açık yer bulamıycağımız için bir önceki günden gerekli nevaleyi hazırlamak gerek. Ne yiyip ne içicez onada karar verelim ona göre yarın alışverişimizi yapıp çantalarımızı hazırlayalım.
|
evet beyler yem siperişlerini alayım.
ayrıca arabaya iki kişi alabilirim veya varsa fazladan yer bende sığışabilirim.
arkadaşlar bir adet varilimiz var ateş ve mangal için. kömürü getiren öğlen yemeğini götürür. hadi bakalım.