Alıntı:
er35han tafarından gönderildi
arkadaşlar yemleri akşamdan alırsak sabaha kadar yoğurt olmazlarmı?akşam parasını verip ayırtsak sabah geçerkende en taze yemleri alsak nasıl olur? varsa böyle bir imkan değerlendirelim.
yemek konusunda da bence herkes evden kahvaltılık birşeyler getirsin, öğle yemeği içinse bugün marketten but,kanat,içecek vb. birşeyler alıp av yerimizde mangal partisi verelim derim  (bir araya geldiğimizde de hesabı çıkarıp paylaşırız)
|
Erhancım aslında doğru söylüyorsun...artık havalar ısınmaya başladı...ben normalde birgün önceden alıp balkona koyuyordum bişey olmuyordu...şimdi buzdolabına koymaya kalksam sonuçlarını düşünemiyorum bile

...yemci zeynellin telefonu olan varsa gelenlerin kesin sayısına göre kim ne yem kullanır söylese ona göre akşamdan ayırtabiliriz...
Muvaffak abime 3 ekmek arası 30 sülünes....
Ben kanımca 5-6 paket boru kurdu kullanırım...duruma göre akşamdan sardalya bulabilirsem 1 kg kadar alıp tuzlamayı düşünüyorum...
Bir tavsiyem daha olucak...yemleri giderken bile alsak pazar günü havanın epeyce sıcak olucağı görünüyor...yani yemler öğleni bulmadan cacık olabilir...
Eğer evinde şu milyoncularda falanda satılan termos tarzı sebillerden olan varsa getirirse iyi olur...bende bi tane ufak var...içine 2 tane kaset tarzı buzluk yada 0,5 lt.lik şişeyi dondurarak koyuyorum...yemlerim akşama kadar dipdiri kalıyor...