Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-04-2007, 12:06   #1
discus
Kaptan

discus kullanıcısının avatarı

Varsayılan balık avına giderken oluşturmamız gereken ecza çantası

evet arkadaşlar ne zaman nerde başımıza nasıl şeylerin geleceğini bilemediğimizden her zaman hazırlıklı olmamızda fayda vardır.peki ama ava giderken yanımıza ne gibi bir hazırlık yapmalıyız.birkere öncelikle hangi sağlık problemlerinle karşı karşıya kalacağımızı toparlayalım sonrada ecza dolabına bunlarla ilgili minumum neler alabilceğimizi tartışalım derim...
sağlık problemleri:güneş çarpması, tansiyon, yaralanma, kalp krizi, kırık çıkık, böcek sokması, (ben şimdilik bunları hatırlayabildim, devamını sizlerinde eklemesini bekliyorum)

ecza çantası:tansiyon ölçebilecek pilli cihaz,tansiyon için (tansiyon problemi olan arkadaşlarımız özellikle) ilaç, kırık ve çıkık için atel, sargı bezi, ağrı kesici, yara bandı, amonyak (sokma ve kaşıntıya iyi geliyor ayrıca vücudun belli yerlerine sürdüğünüzde el bacak vs gibi sinek sokmalarından da koruyor), gazlı bez kesikler için, pamuk, benim aklıma şuan bunlar geldi.

konunun uzmanı arkadaşlarımız varsa şahet aramızda yanlışlarımı ve eksiklerimi düzeltmelerini rica ederim...
discus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links