Alıntı:
Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
Aman dikkat...Konu çok ciddi....Allah korusun, kaş yapayım derken; işin sonunda göz çıkarmakta var.....En sağlıklı olan, böyle bir durumda 112'ye ulaşmaya çalışmak olmalıdır....
Aşağıdaki linkte genel anlamda bazı bilgiler veriliyor....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
ishak abi doğru söylüyosun ama ben kalkıpta kalp masajı yapalım demiyomki..ancak gittiğimiz yerlerde yılan sokabilir mesala.ee napacaz şimdi 112 gelinceye kadar ben arkadaşın öğle namazına işlerini bitiririm. hocam bence gelin azcık araştırıp bilgi toplayalım.işte örnek muvaffak abimiz ben kötüyüm dedi bizler öle baka kaldık allah muhafaza ya daha ağır olsaydı..yada adnan abile kayalıkta avlanırken düşen balığı alacam diye adnan abi az kalsın sipsivri kayaların üzerinde düşüyodu işte ben en azından o 112 gelinceye kadar elimizdekilerle yaraya nasıl tanpon yaparız yada nasıl malzemeler var olması gerekir bunu planlayalım dedim..
eminimki aramızda doktor arkadaşlarımız vardır onlar daha detaylı bilgilerde katabilir olmadı bildiğim kadarıyla bende yardımcı olmaya çalışırım (askerde sıhhıye eğitimi aldım)..zaten elimizde en büyük imkan olan internet var araştırıp konula ilgili bilgilerimi bu başlık altında sunacağım..
saygılar abi..