herkese guzel yorumlari icin cok tesekkur ederim. daha guzel avlari burada paylasabilmeyi umarim...
Alıntı:
mufi tafarından gönderildi
maşallah ,maşallah .. berketi eksilmesin.. çok hoş.. fotoğraflarda...çok güzel..
madem bu kadar balık tuttunuz doğru balık haline.. 
|
aman muvaffak abi, bu kadar cok balik olsun da ben gene dagitayim, halle malle isimiz yok
Alıntı:
gokseldbuga tafarından gönderildi
başarılı bir av, herzamanki gibi ayrıntılı, heyecan verici, sürükleyici bir rapor tebrik ederim kardeşim.
|
sevgili goksel,
rastgelsin'de ilk raporumun buyuk balikla olmasa da bi dunya balikla olmasina sevindim ben de. daha guzellerini yayinlayacagimi umuyorum...
Alıntı:
amatör balıkçı tafarından gönderildi
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bu ne yavvvvvvvvvvvv maşallah diyor tebrik ediyorum affınıza sığınarak tekneye ne kadar ödediğinizi merak ediyorum.
|
bulent abi,
tekneye sabah suyundan aksam suyuna kadar 175 YTL odedik, 8 kisi. son kurusuna kadar da kaptana helal olsun, hem goturdugu avlaktan, hem sohbetinden, ayrica demledigi guzel caylardan dolayi

yazin ara ara sizin o taraflara geliyorum, ama hep kisitli zaman oldugu icin pek de avlanamiyorum,umarim bu yaz denk getiririz, bana biraz oralarda yol yordam ogretirsiniz