Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-05-2007, 13:49   #26
orca
Oltacı

herkese guzel yorumlari icin cok tesekkur ederim. daha guzel avlari burada paylasabilmeyi umarim...
Alıntı:
mufi tafarından gönderildi
maşallah ,maşallah .. berketi eksilmesin.. çok hoş.. fotoğraflarda...çok güzel..
madem bu kadar balık tuttunuz doğru balık haline..
aman muvaffak abi, bu kadar cok balik olsun da ben gene dagitayim, halle malle isimiz yok

Alıntı:
gokseldbuga tafarından gönderildi
başarılı bir av, herzamanki gibi ayrıntılı, heyecan verici, sürükleyici bir rapor tebrik ederim kardeşim.
sevgili goksel,
rastgelsin'de ilk raporumun buyuk balikla olmasa da bi dunya balikla olmasina sevindim ben de. daha guzellerini yayinlayacagimi umuyorum...

Alıntı:
amatör balıkçı tafarından gönderildi
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bu ne yavvvvvvvvvvvv maşallah diyor tebrik ediyorum affınıza sığınarak tekneye ne kadar ödediğinizi merak ediyorum.
bulent abi,
tekneye sabah suyundan aksam suyuna kadar 175 YTL odedik, 8 kisi. son kurusuna kadar da kaptana helal olsun, hem goturdugu avlaktan, hem sohbetinden, ayrica demledigi guzel caylardan dolayi
yazin ara ara sizin o taraflara geliyorum, ama hep kisitli zaman oldugu icin pek de avlanamiyorum,umarim bu yaz denk getiririz, bana biraz oralarda yol yordam ogretirsiniz
orca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla