Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-05-2007, 16:26   #20
Alparsbeğ
Tayfa

Alparsbeğ kullanıcısının avatarı

İshak Abi, öncelikle Mehmet Beye en yakın zamanda iyileşmesini diliyorum; şifa enerjisi pratisyoneri olarak enerjimle ve ışıkla yanında olacagımı bilmenizi isterim.
Biliyorsunuzdur mutlaka; ancak ben bir kez daha hatırlatmak isterim; bu illet maalesef bende de var; gecen onceki yıl basıma dert oldu; gittigim doktorlar ameliyat dediler; ancak doktorlardan biri; fıtık olmamak icin agir kaldırmayacaksın, oturur kalkarken dikkat edeceksin dedi. Peki dedim; ameliyat olunca rahat olabilicekmiyim; bir cumle oncekileri tekrarladı; olmaaz; oturur kalkarken dikkat edecen; agır tasmayacan;
ben ne anladım bu ameliyattan;
herneyse; bu sene yine nuksetti bir iki defa;
kendime gore bir cozum buldum; oncelikle ve kesinlikle agrı kesici kullanMAYACAKSIN! Neden!
agrı kesici agrıyı kesmekte ve sen rahat hareket etmenin huzuru ile normal yasantına devam ediyorsun; ancaaaak; orada yıpramnış bir doku var; agrı hissetmedigin icin rahat hareket etmen bu yıpranmış dokuyu daha cok yıpratır. Eger agrı kesici icmez dayanırsan ne olur?
su olur; hareketlerine kısıtlama gelir; yani yan otururken acı verir; oturma! kalkarken hızlı kalkarsan acı verir, yavas kalk! derken; bu dikkat etme, kısıtlama sayesinde yıpranan yerler az da olsa kendini toparlar; 5-6 ayda bir 3-5 gunluk şoklarla sarsmakta ama dedigim gibi 3-5 gunu gecmiyor agfrı suresi;
Ha bu dediklerim Mehmet bey icin gecerli mi? maaselef sanmiyorum; cunku bir kere ameliyat olarak bolgede hasar olusmus;
Beni lutfen yanlış anlamayın; bilgiclik taslamak gibi bir niyetim yok; ancak 5-6 senedir bu illet ile yasamaya alıstım; artık abi kardes misali olduk; o kıpırdadıkca ben inat edip agrı kesici almıyorum ve 3-5 gunde kendini toparlıyor;
Mesajınıza istinaden; hakikaten Mehmet beye Allah'tan acil sifa diliyorum. ve Allah kimseye vermesin.
Eger hatalı yanlış cumle yazdı ise acizane özürlerimi kabul edin.

sevgi ve ışıkla kalın
Harbi Memleket Denizli / Sarayköy

Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Sizlerin de desteğini bekliyorum.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun.
Alparsbeğ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla