Serkan abi öncelikle tekrar aramıza döndüğün için birde burdan teşekkür ediyorum. Üyelerimiz seni tanımadıkları için o yazıları yazdılar buna eminim. Ben seni tanıyorum ve benden daha duyarlı olduğunu içtenlikle söyleyebilirim. Geçen hafta gece mığrıları ben elleyemediğim için elleriyle tutup denize salan, iskorpit çarpar abi aman dikkat dememe rağmen iğneden çıkarıp denize iade etmen, erkek mercanların boyu ufak diye oltaları kenara bırakıp ateş başında sohbet edip çiğdem çitleten sensin.
Madem sirküler konusu bu kadar gündeme geldi hep birlikte karara bağlayıp sıkı yönetim başlatalım sirkülere uymayan avların yayınlanmasını yasaklayalım. Sirküler doğru yada yanlış yasadır uymamız gerekir. Bizler doğaya sahip çıkan bilinçli avcılarız yeni üyelere yada avcılığa yeni başlayacaklara örnek teşkil etmeliyiz. Ben dahil sirkülere uymayan av yapsam benim mesajımda silinsin. Eşitlik olsun madem demokratik bir ülkedeyiz ve demokratik bir forum içerisindeyiz benimde sizden farkım yok olmamalıda. Hepimiz %100 tamamen sirkülere uymuyoruzdur uyan varsada tebrik ederim. Bundan sonra umarım bu konu dikkate alınarak fotoğraf koyulur.
Bir önceki silinen konunun sonuna yetiştiğim için cevap yazamadım burdan fikirlerimi beyan etmiş bulunayım dedim umarım hata etmemişimdir.
Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
|