Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-05-2007, 19:18   #2
mufi
Guest

Arkadaşlar şu ana kadar bekledim bir takım şeyler yazdım. nasihat ettim dinleyen dinledi. ama kusura bakmayın artık aklıma geleni yazacağım... kimse kusura bakmasın..
İlkecim yukarıdaki mesajında gayet güzel yazmışsın /adnan da / erhan da gayet net ifadeler kullandı..üzülerek şunu demek isterim. bu sayfa üyeleri dernekde olsa /kooperatifte olsa/ partide olsa ne olursa olsa maalesef içimizde bu şekilde .
'''' ver misketlerimi oynamıyorum '''zihniyeti varken bu sayfayı toplamak zor gibi
nede olsa bu küskünler belliki sosyal demokrat.. çabucak küsüyorlar..hiç ummazdım
solda birlik saglandı / sagda birlik sağlandı. şu gariban forumda hala
bakıyorumda ziyaretçi sayısı 2/3/5 başka siteye bakıyorum katılımcı 20/25/30
Çogu belki ıvır zıvır.ama o da bir renk.
nerede bu sayfanın müdavim ağır topları ??
nerede o cesur çok bilen çok konuşanlar ??
son olarak sunu söylemek istiyorum.. eğerki diyenler/düşünenler varsa ''Bu sayfanın tadı kaçtı'' hepimize gelmiş bir laftır bu.tüm üyelere .kimin derdi kiminle ise özelden mesajını,derdini anlatsın.ama lütfen bu şekilde davranmayın.. varsa sorunu olan birileriyle gelsin çözsün şahsım olarak bu sitede sayfasındaki her hangi bir arkadaşımızın / kardeşimizin kalbini kırmadıgıma inanıyorum.. ama ben hala bu sayfalarda isem şu satırları yazıyorsam.. lütfen erdem sahipleri buyrun sofraya..buraya yazı yazmamakla bana ve benim gibi birtakım abilere/kardeşlere ayıp oluyor

teşekkürler ederim

Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 19:35 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla