Gerçekten çok üzüntü verici bir durum. Her ne kadar çok fazla mesaj yazamıyor olsam da sürekli olarak siteyi takip ederim. Her üyeyi ayrı ayrı sevip sayarım. Her ne kadar site içerisindeki organizasyonlara katılmasam da kalben katılımcıların yanındaydım. Raporları okurken sanki İshak abinin oltasına takılı zili duyuyor yada Göksel abinin balıklarının kokusunu alıyordum. Geçen hafta silinen konuda bir şeylerin ters gittiği belliydi. Tabiki bu konudan dolayı ayrılmalar olsada asıl sorunun bu olmadığı belliydi. Her ne kadar asıl sorunun ne olduğunu bilmesemde hiç bir şeyin bu ortamın güzelliğini bozmamasını isterdim. İnsanın olduğu yerde tartışma ve sorun da vardır ancak, her sorunda yada tartışmada ortamı terk etmek te doğru bir davranış değil. Öyle görünüyorki bundan sonra sitenin önde gelen katılımcılarını bir daha burada göremeyeceğiz. Ancak gönül isterdi ki bu siteye bu kadar emeği geçmiş insanlar buraya son olarak üstü kapalı da olsa bir açıklama yapıp, veda mesajı yazsın. Son olarak umuyorum ki ileriki bir zamanda tüm üyelerin katılımı ile her şey eskisi gibi olur.
Bir Sahil Şeridinde Görüşmek Dileğiyle...rastgelsin...