Alıntı:
freediver tafarından gönderildi
Selamlar
Ben her ne kadar deniz avciligini sevsemde bulundugum sartlardan dolayi tatlisu avciligi yapiyorum..
Almanya'da amatör balikcilik Türkiye'de oldugu gibi belirli sirküler cercevesinde yapilir.Ama kurallar biraz daha katidir.
Mesela canli balikla avlanma yasaktir,Oltada birden fazla igne olamaz vs.
Ben sadece turna,levrek,sudak ve alabalik avlarim.Ukalalik gibi olmasin alabalik avini iyi bilirim..
Burada balik isimlerinde bir fark var yalniz.Biz burda sudaga levrek,levregede barsch deriz.
Benim merak ettigim sizler türkiyede ne gibi yöntemlerle levrek,sudak ve turna avliyorsunuz?
Bana yöntemlerinizi(mümkünse malzeme fotograflariyla) hangi havalarda ve su durumlarda nasil avladiginizi izah ederseniz cok sevinirim.
Simdiden herkese cok tesekkürler
|
Cumhur arkadaşım bende bir zamanlar almanyada bulundum.sorularına benim ilgi duyduğum ve avladığım balık cinsi icin cevap verebilirim ama sadece deniz balıkları hakkında.ve hangi cins balıktan bilgi almak istediğini belirtmen lazım.yoksa bu sorularının hepsini yazmağa kalksak kitap yazmak gibi bir şey olur.ayrıca sitede ilgili bölümde daha evvvel yazılmış bölümler vardır eğer bulamassan yardım ederiz tabiki selamlar.