Alıntı:
orca tafarından gönderildi
muvaffak hocam,
firsati da hic kacirmiyorsunuz hani  ama gene de kendi agzinizla yakalandiniz, aramizda bir sosyolog var.
ve iskembe-i kubradan atarak degil, akademik gecmisime dayanarak konusmaya devam ediyorum, boyle gelmis, boyle gitmemeli. gitmemesi icin de bireyler ellerinden geleni yapmali. ama bireyin gucu yetmiyorsa, bireyler biraraya gelip kurumlar olusturmali, gucler birlestirilmeli ve egitim eksikligi olana egitim verilmesini, zeka eksikligi olaninsa birakin avlanmayi, suya ayagini bile sokmasini engellemeyi saglamali...
|
böyle gelmiş böyle gider ifadesi ben dogmadan vardı bu ülkede demekki onunda derinden bir sebebi var..herhalde ki mantıklı bir değiş değil.. ama var işte..yıllardır her gün trafikten ölen insanların var oldugu gibi. hergün ülkenin bir yerlerinde bir hırsızlık oldugu gibi...
ne güzel söyledin hadi bakalım ben sosyolog deyilim şimdi anlat bakalım
mesela sen ve ben ikimiz bir olupta Anadolunun dört köşesinde neler yapabiliriz
yarından tezi yok.. yap bir plan başlıyalım...detaylı düşün yaz/çiz neyse gücümüz birleştirelim bakalım yaptırım olarak ne yapabiliriz.. ama bana önce detayları bir gönder bende bir bakayım. malum maddi+manevi yapabileceğim şeyler olmalı..malum yapamıyacagın işlerin altına girmemek lazım...
bir ipucu vereyim yardımcı olsun sana.. ben zaten buradan olması gerekeni yazarsam anlatırsam ve dahi anlama kabiliyeti olanlar varsa türkiyede zaten anlar ve bende bir nevi vazifemi yapmış olurum.