Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-12-2005, 16:10   #43
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Alıntı:
balıkcı tafarından gönderildi
Evet serkan çok orjinal birde dibe takıldığında üstündeki teller kuvetli çekince aşağıya doğru dönüyor ve kurşun kurtuluyor tekrar telleri yukarı çevirip balık avlamaya devam edebiliyoruz.
Türkiyede varmı bilmiyorum ama bu kurşunların kalıpları,da satılıyor alıp kendimizde dökebiliriz.
selim abi görüyorum ki almanya bu olayları aşmış bizde kalıp falan arasakta bulamıyoruz benim dökümcü bir tanıdığım var ona sorduğumda o kurşundan (o kurşunda normal bildiğimiz kurşun üstteki gibi değil) 1 tane verip kalıp yaptırabiliceğimi söyledi ama masraflı olur dediği için vazgeçtim. Kendisinde 2 adet zoka kalıbı var her çupra mevsimi başlangıcı (eylül başı ağustos sonu gibi) 50 lik mustad iğne alır kendine güzelce döker zokasını ama bizde bu imkanlar yok malesef kurşunu zokayı para ile alıyoruz hadi kurşun neyse kilo hesabı 2.5 milyon (2 lira 50 kuruş). zoka ateş pahası 25 binlira (25 ykr) velhasıl kelam sanırım almanyada çok güzel imkanlar var şanslısın abi.

düzeltme:
bu kurşunlardan izmirde var.

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik

Bu mesaj en son " 17-12-2005 " tarihinde saat 16:11 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: bir şey ekledim
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı