Alıntı:
aserkansatı tafarından gönderildi
Yani Muvaffak Abi bunu yazmadın yazmadın da,tam Selim gibi bir arkadaşımızın mesajının altına yazdın...Hiç olmadı bence...Ben Selimi çok kişiden ayrı tutarım ki öyledir zaten.Selime bu cevap olmadı...
|
Serkancım ben bu yazıyı herkes için yazdım. buraya ilave ettim fazladan bir başlık açmamak için yazdım.. beni tanıyanlar kimseye kastım olmadıgını bilir . benim için tüm üyeler arkadaştır.keşke sende o cumartesi günü aramızda olsaydın sende ne demek istediğimi anlardın.yüz ifadelerimden.hareketlerimden
çevremedeki arkadaşlar ile olan iletişim şeklimden..keşke Selim kardeşimiz de olsaydı..
yaşım elli bilenler bilir beni
dostum çok oldu ..düşmanımsa hiç.kimseye küsmedim Allaha şükür..
isterimki bu sayfalarda sitem/kırgınlık/olmasın..
ha oraya yazmışım ha buraya..farketmez.. sen de anlamışsındırki sözüm tüm küskünlere..pire için yorgan yakanlara..cumartesi günkü buluşmamızda şunu söyledim.oradaki arkadaşlarıma.
-''eğer birleri birilerine kızıp ta bu sayfalardan ayrılıyor yada pasif kalıp uzaktan izliyorsa benim ve benim gibi hiç bir kimseyle davası olmayan arkadaşlara ayıp olmuyormu''
bumudur arkadaşlık.bumudur paylaşımın amacı..
Gelelim Selim kardeşimize -madem fikir yürüttün.. ben Selimin katılımlarını zevkle ilgiyle takip ettim etmek istediğim içinde olayın üstüne gidiyorum...hatta cumartesi günkü toplantıda Selim in mutlaka aramızda olması istendi deneyimleri ile anıları ile bizi renklendirmesi için ..
bir de şu var bence yurt dışında yaşıyan insanlarımızın bu tip ortamlarda olması hem bizim hem de onlar için çok güzel birşey..buralardan gelen mesajlar Ülkemizin sesi olur onlar için..oradan gelen mesajlarda değişik bilgidir bizler için.
tekrar ediyorum. bu mesaj kişiye değil kişileredir.
bakın artık bundan sonra mesajlarımın altına güzel bir kaç şey yazıyorum belki faydası olur diye.
bakın Brezilyalının atası ne demiş
''Başkalarını sık sık affedin ama kendinizi asla''
Bulgarın atası ne demiş
''Güler yüz altından anahtardır''
Çinli ne demiş
''Gönül alıcı bir söz kışı yaza çevirir''
devamı ileriki mesajlarda..
tamammı benim güzel Serkanım?