Konu: Dehşet
Yalnız Mesajı Göster
Eski 22-06-2007, 21:22   #10
mufi
Guest

Alıntı:
Wetblue tafarından gönderildi
Sayin Muvaffak İşmen , Her Ne Kadar Deniz Ve Baliktan Uzaksada Konu. Tartişma,sohbet,haber Kisminda Olmak Durmunda Bence. Bu Kadar çarpici Bir Konunuz Varsa Ben Görmek Siterdim şahsen. Japonun Kibarliği Ve ürettikleri Hepimizin Dilinde Ve Elinde Ya Kendisi Nasil Bir Yaratik. Bilmekte Fayda Yokmu? Irite Edici Ama çok çarpici. Unutmayin Japon Harbinde Amerikan Askerleri Başina Geleceklerden Korkup Esir Düşmek Yerine Intihar Etmiş. Bu Ulus şimdilerde Zeka Ve Nezaket Timsali Tanitiliyor. Kisaca Bende Japon Hayranliği Yok . Ya Sizde ?
DOSTLUKLA ...
Cumhur kardeşim bende her ülkenin güzelliklerine hayranlıgım olabilir. mesela japon insanının aile degerlerine /asil bir ingilizin /fransızın nezaketine/giyimindeki serafete vs.vs.herkesinde olabilir. Dünyada hiç bir toplumun dört dörtlük tarihi yoktur.zaten gelceği hakkında da şimdiden bir şey söylenemez.
bu tip bir konu daha öncede bu tür sayfalarda gündeme gelmişti..
ben şunu demek istedim ama anlatamadım galiba

dünya üzerinde yüzlerce ırkın insanı+maymunu+yılanı+çekirgeyi+akrebi+ vs yi yemesinden ziyade ve midelerin kaldırmıyacagı olayları koyacagımıza bu sohbet sayfalarına en azından ülkemizin gelecegi+degerleri+güzellikleri+tezatları gibi öncelikle bizi ilgilendiren geleceğimizi / çocuklarımızı ilgilendiren konular paylaşsak daha iyi olur
sanat+edebiyat+felsefe+bilim+teknoloji gibi konuları paylaşalım.
daha mantıklı değilmi?
yada en azından bir ufo raporu bile bence bu konudan daha ilgi çekici olabilir.
teşekkür ederim
  Alıntı Yaparak Cevapla