Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-06-2007, 17:35   #6
discus
Kaptan

discus kullanıcısının avatarı

evet hasan abiminde dediği gibi ben tago ve anıl üçümüz cumartesi balığa gidecektik.ancak pazar günü çalışacak olmamdan dolayı adnan abininde cumartesi geleceğini öğrenince tagoyu onun araca kaydırıp biz anılla yola koyulduk.av yerine vardığımızda hasan abi bizi beklemediği ve tanıyamadığı için kim bunlar dercesine yüzüme bakıyodu.eee sonunda rakibini görünce baya şaşırdı oturup epey muhabbetten sonra nihayet sabah oldu ve oltalarımızı suya attık..ancak rakibim hasan abi hafta içi başka sistemden bahsettiği için olta düzeneğini ona göre ayarladım ama o balıkları çekmeye başlayınca baktım olmucak döndüm tekrar eski düzene.tabi bu arada fark baya açıldı ..sistem değişikliğini hallettikten sonra sıcaktan benim mamunların bozulduğunu görünce moralim iyice bozuldu..eee ustanın eli 2. kez öpüldü nede olsa.hasan abi yengeç al mamun olmaz diye söyledi ama nafile inadım yüzünden maça hükmen malum çıkmak zorunda kaldım.allahtanki hasan abim yanındaki yengeçi benimle paylaşınca paşa lardan iki tane de bana nasip oldu.saolasın hasan abi.. rakip olarak herzaman maça varım ama bundan sonra sen nedersen o olur ustanın eli öpülür ama biz anılla mavileriz asla beyazlara geçmem hem ben iyi rakibim laptopla gezmiyom anladın sen onu..işte böyle eğlenceli ve güzel bir gün yaşadık...tüm katılımcı arkadaşlarıma ve sevgili hasan abime tekrar teşekkürler...

Bu mesaj en son " 24-06-2007 " tarihinde saat 17:38 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir....
discus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla