Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-06-2007, 11:29   #6
ishak BALLICA
Kaptan

ishak BALLICA kullanıcısının avatarı

Alıntı:
varior tafarından gönderildi
İshak abi elinize sağlık bu haftada karagöz rekoru kırdınız gibi geldi bana.. Gerçekten kış aylarının intikamını fazlasıyla alıyorsun, umarım tüm balık avların böyle devam eder.. Bizim Junıor da iyice balık avına ısındı, inşallah Juınor Çupra Dedektörü olmaya aday..

Savaş'ım ben kendimi kıyı avı için hazırlamışdım.Ve yemimiz mamundu...Fakat,daha önceki yıllarda Temmuz ortalarına doğru akın yapmaya başlayan kırıntı balık cemaati ''herhalde hava sıcaklığından'' bu sene erken ortalığı bastı.Ve kıyı avından bir netice alamadık.Daha atar atmaz saniyeler içinde yemi yediler.Bu da demek ki, kıyıdan nereye gidersen git..artık yengeç vs. gibi sağlam yem zamanı gelmiş.. ve işi tekneye dökelim dedik.Tabi haberli gitmediğimizden dolayı ,ortamın ne olup olmıyacağını bilemediğimizden sadece 50 sülünez almışdık.Yem çok az olduğundan ben teknede bol bol çene ve kameramanlık yaptım.Yani mamun takımını değiştirip de olta atmadım.Bıraktım benim yerime oğlan atsın diye.Eeee yavaş yavaş alışsın dimi be yav..O yüzden tutulan balıklar Oğlum ve Erdal beye ait.Bende ise sıfır elde var sıfır..

1963-izmir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ishak BALLICA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla