Yalnız Mesajı Göster
Eski 29-06-2007, 11:54   #5
ykmk
Kaptan

ykmk kullanıcısının avatarı

Alıntı:
canakkale tafarından gönderildi
yunuscan kardesim, daha önce ayvaliga gitmedigini belirtmissin ama ben sana herbakimdan ayvaligi tavsiye ediyorum hemgüzel tatil yaparsin hemde limandan sadece baliktutmak (zipkin yada olta) kalkan tur tekneleri var bunlara ailenle rahatlikla katilabilirsin cünkü ben gecen yaz yaptim.kalacagin yer olarakta sana "Ekbir oteli" gönül rahatligiyla tavsiye ederim fiyatida cok makul. (cunda adasina giderken yolun sag tarafinda kaliyor ayvalik merkezinin cikisi sayilir) balik yemlerinide limandaki baliksatan tezgahlardan alabilrsin her türlü yem var. ve özelliklede mutlaka cunda adasini görmeden gezmeden dönme.sana simdiden iyi tatiller bereketli avlar dilerim.
Volkan abi çok teşekkür ederim tanıtımın için.Fakat bizim kendi arabamızla oralara gitme imkanımız yok.Yani kalacağım yerle balık tutacağım yerin bir olması gerekiyor.Balık tutmak için uzak bir yere gidemem.Limandan avlarsın demişsiniz.Acaba limanla,kalmak için önerdiğiniz yerin arası ne kadar?NE gibi balıklar çıkıyor?Bunları merak ediyorum.Çünkü kırk yılda bir denize gidiyorum balık tutmadan dönersem çok ama çok üzülürüm
Teşekkürler...
ogameci39@hotmail.com

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ykmk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla