Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-07-2007, 07:08   #6
ykmk
Kaptan

ykmk kullanıcısının avatarı

Alıntı:
BLACK SHARK tafarından gönderildi
Selam Yunuscan ..
hemde ne zevkli , sana tavsiye ederim eyer yakinlarinda alabalik yeri varsa ? hemen al oltani kos cok güzel oluyor .... türkiyede biz mesela Kemer - Camyuvadayiz .SICAKLAR berbat , cocuklar durmuyor ... bizde Alabalik ovasina soguk akarsuya piknige gidiyoruz , hem balik hem piknik derken vakit geciyor ve serin serin doganin icinde cok güzel oluyor , bak bi dene , birdaha birakmassin .

rastgelsin - selamlar
Vallahi bildiğim kadarıyla bizim burada en yakın alabalık çıkan yer dereköy.Dereköy Bulgaristan sınırında bir yer.Adından da anlaşıldığı gibi bir sürü dere içeriyor.Ama en çok Rezve'de çıkıyor alabalık yanlış hatırlamıyosam...Oraya da özel izinler falan gerekiyor sınır bölgesi olduğundan.Denemeyi çok isterim ama ileride.(Tabi alabalık kalırsa....)Bir de Armağan barajında var alabalık ama o alabalıklar üretme çiftliğinden sel suları ile birlikte kaçmış.Orda da tutuyorlar ama suni alabalık.Ama Dereköy'de tuttuklarını insanlar ufak ise canlı canlı ilaç niyetine yiyor.Ben bizzat yiyeni tanıyorum
Velhasıl büyük ihtimalle benim alabalık tutmam 5 yıllık balık kalkınma projemde yokİnşallah olağan üstü bir hal olur...
Saygılarla....
ogameci39@hotmail.com

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ykmk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla