Konu: Cikrik
Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-07-2007, 07:06   #9
BLACK SHARK
Kaptan

BLACK SHARK kullanıcısının avatarı

Alıntı:
trakonya tafarından gönderildi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]derin suda avlnmak icin yaptığım bu cıkrıkla koca göz mercan veya başka bir adıyla manda göz mercan balığını yakalamada kullanıyorum tek bvir kötü tarafı bire bir sardığı icin biraz zahmetli oluyor ama eğer balık varsa buna değiyor doğrusu.her keze selam eder sanssınız bol olsun.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Selam Rauf abi ..
Teknik süper abicigim ... buna benzer Anlantik de , Fransaya yakin kisimlarda balikcilar sahte yemle ... Püsküllü capariye benziyor , ben adini tam getiremedim ..Patanoster sistem diyelim ... ayni Barakadi gibi ..Sirayla kalmar - Sübye yakaliyorlar , makara assaga iniyor , cekerken in cik yapiyorlar ve 5 li 7 li kalmarlar ( sübye - Kalamar ) tutuyorlar . Senin icin de cok sahane bulus , hemen Patentini yap ve seri Üretime gec abi belki bakarsin Akdeniz Kisminda diger balikcilara lagzim olabilir

selamlar - rastgelsin

MUHTAC OLDUGUN KUDRET...
DAMARLARINDA KI ASIL KANDA MEVCUTTUR
BLACK SHARK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla