Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-07-2007, 07:24   #2
ishak BALLICA
Kaptan

ishak BALLICA kullanıcısının avatarı

Alıntı:
kturkol tafarından gönderildi
abi birdahaki sefere inşallah

Kıvanç'ım sesinde dediğin gibi bir dahaki sefere inşallah...Her zaman söylemişimdir...Bizler salt ''et avsısı'' değiliz....Bizler bu işin tutkulusuyuz...Yoksa allah aşkına bu iş çekilir mi...Yapılan onca masrafı ve yorgunluğu ortaya koyarsan...

Bence önemli olan dostlar ile birşeyler paylaşabilmek önemli olan...Yoksa gidersin balık markete, verirsin 5-10 ytl alırsın mis gibi en iyisinden bir kilo balık..Üstelik temizleyipde veriyorar..

Dedim ya, önemli olan o heyacanı yaşamak ve paylaşmak dostlar ile....İşte bu amaçla bende elimden geldiğince, ama bereketli ama bereketsiz geçen av raporlarımı sizlerle paylaşmaya çalışıyorum...Bu paylaşımlarımdan bir iki çalışmayı yerli belgesel kanalımız ''yaban TV'' ye yollamışdım...Sağolsun uygun bulup yayınlamışlardı....İlla velakin, bana seyretmek bir türlü nasip olmamışdı....Allahtan dün öğleden sonraki yayın kuşağında bir tanesini seyretmek nasip oldu....Ayrıca, öğrendiğime göre TRTİNT' de yayınlanan bir program olan TURKSİTE adlı programda da ''amatör balıkçılık siteleri'' konusu işlenir iken de bir çalışmam yayınlanmış....

Velhasıl her zaman söylemişimdir...Gönül ne çay ister ne kahve.....Gönül sohbet ister kay-kahve bahane..

1963-izmir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ishak BALLICA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla