Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-07-2007, 19:59   #6
mufi
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Alıntı:
iesencan tafarından gönderildi
Arkadaşlar Ben bir sazan avcısı olarak Yurt genelinde ve internet sitelerinde Sazan Avında En çok kullanılan iğnelerden olan VMC 9284 Ün Sarı Renkli olanını bir türlü bulamadım.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca bu iğneyi daha önce kullanan arkadaşlarım varsa eğer nasıl bir iğne olduğunu ve avda nasıl işe yaradığını bilirler.Sizlerden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Ben 13 il ve internet sitelerinde bulamadım.
İsmailcim canım kardeşim. neden bu kadar kendini yoruyorsun iğneler felan.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
adresinde senin dediğin iğnye baktım.
yav gülüm bu kadar aramaya değmez. aynı ignenin başka markasını al olsun bitsin yav. mesela mustadın 505 i var daha ucuz. shark 39853 var crown 2505 var bunlar ucuz iğne ben hepsinide kullandım aynı şey... canım ya en son 37 38 cm lik iki sazanı tuttugum iğneyi yazıyorum ara bak resimlerine .. buda ne ya.? dersin. kullandıgım iğne mustad 1253 A/6 numara kısa saplı beyaz iğne buna 3 adet taze mısırı taktınmı iğne /miğne kayboluyor.sazan aldımı valla götürüyor hemde şamandralı olta ile..
kardeşim boş verin ..hepinize sesleniyorum şu iğne detayından vazgeçin altıda sazan üstüde. kısa saplı kalın ve saglam iğne olsun yeter normalinden 1/2 numara ufak kullanırsan zaten gırtlaktan takılıyor.
  Alıntı Yaparak Cevapla