Yasin cok oldu kaliba 27 sene önce incekum orman kampında tatilimi yaparken zatı şahanelerinle(değerli kimse) tanıştım ben karagözü kovalıyordum baktım deliğin yanı başındaki delikten bana bakıyor vurup vurmamakta biraz tereddüt ettim yukarı cıktım ve vurmaya karar verdim fazla derin değildi altı metre falan olması lazımdı tek vuruş ve öldürmeye atmak lazımdı cünki yaralı vaziyette cıkarmak cok zor olduğunu bir arkadaşım söylemişti .neyse tetiği cektim isabet tamamdı ama sıpkının yarısının bükülüp deliğin yarısına kadar gittiğini gördüm bırak tım tüfeği 45 dakka kayalıkta güneşlendim sonra daldım ve mürenin tamamen terki diyar ettiğini gördüm cektim cıkardım bir bucuk metreden biraz uzundu kafadan telle bağladım ve tulum cıkardım beşer santimlik parcalar halinde dilimledim kızarttım beyaz lezzetli bir eti vardı bana göre.yalnız benim bildiğim dişlerinin zehirsiz olmasına karşın dişlerin ağzında bulunan bakterilerden mikrop kapma olasılığının yüksek olduğunu biliyorum onun icin mürenin dişlerinden elimizi korumamız lazım geliyor selamlar.
|