Yalnız Mesajı Göster
Eski 19-07-2007, 08:36   #4
mufi
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Alıntı:
Aziz Gerzeli tafarından gönderildi
arkadaşlar ben balığa gitmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum artık yeter yoksa mufi'nin evini basıp cebren ve hileyle kaçırıp balıĞa gideceğim bir türlü organizasyon yapamıyoruz o yüzden 1 büyüğün dibine vurdurtuyorsunuz banada yazık şu anda 19 temmuz 2007 saat 01.19 alkollü olmasam ver elini mufi acele cevap kestane kebap öpüldünüz
Aziz kardeşim ne olur bana böyle yüklenme ben masumum ve buradayım ..defalarca dedim bu tarafa gelmek isterseniz bana birgün öncesi 12 ye kadar haber verin emre amade bekliyeyim. yav daha başka ne diyeyim?
abisi buradan izmire gelip siz zorla kapı dışarı edecek halim yok...
sizler orada merkezde sayılırsınız ben Güneydeyin Güney istikametine ava gelecekseniz aranızda halleşin toplanın bir kişilik yer varsa bende buradan takılayım ..(((serkan (discus) bölgeyi gördü.)))
yanlız tavsiyem şu akşam üstüne kadar avcılık yapılacak akşam üstü güneşin durumuna göre mangal olacaksa o saatlerde serinde olacak . öğlen kayıntısı evden getireceginiz hafif şeylerle olacak...tabii öglende yemek yemek isteyen olursa...dere boyunda hem muhabbet hem mangal hemde balık antrenmanı olacak..
tekrar ediyorum ben cumartesi org. için cuma saat 12 ye kadar haber bekliyorum.hastalık vs gibi acil durumlar olmasa sizinleyim.(gelenlerle) o kadar.
  Alıntı Yaparak Cevapla