Konu: 27-28.07.07
Yalnız Mesajı Göster
Eski 29-07-2007, 16:57   #7
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Varsayılan paşanın güzellığı

sevgılı arkadaşlar cuma günü anı bır kararla abım ben ve oğlum balığa gıtmeye karar verdık.geçen haftadan berı babamın sağlık sorunları nedenıyle bayaa bı sıkılmıştık.perşembe günü ıkıncı anjıyo yla beraber stend takıldı sanırım her şey yoluna gırdı ve bu bunalımlı günü atmak ıçın cumadan balığa gıttık.

yola çıktık ve yem dahı ayırtmadığımız ıçın de yemcıde bekledık.o sırada benım ıçın çok kıymetlı serkan kardeşımı tel. ıle aradım balığa gıdıyorum dılersenız gelın dedım .

yemımızı aldık ve yolumuza devam ettık. zeytınlere vardık malzemelerı ındırmeden ıkı oltamı suya bıraktım yarım saat kadar vuruş alamadım o meyanda bızde yerleştık .ılk paşa benı yarım saat beklettıkten sonra geldı ve onunla bıraz sohbet ettım rıvarıma koydum . benı gördüğüne bayaada sevındı paşa.

daha sonra bırıkı derken saatte baya ılerlemıştı bır baktım kardeşlerım yanınımızda bıttı serkan anıl ve tago kardeşım teşekkür ederım benı oralarda yalnız bırakmadınız .

serkan kardeşım paşaların sultanını görünce yıne benı mağlup edemeyeceğını anladı ben herzaman söyledım sen ıyı bı balıkçı olursun ama ben öldükten sonra ama unutma benım ıçın çok değerlısın kardeşım .

sabah oldu taygun kardeşım ,anıl kardeşım, ve serkan kardeşım balık tutmak ıçın yerlerını aldı ılk balık bu üçlüden serkandan geldı benımkılerı söylememe gerek yok serkan balığını aldı daha sonra tago balığını aldı daha sonra anıl balığını aldı aynı öğrettığım gıbı sızlerı tebrık edıyorum benı bırkere daha mahçup etmedınız teşekkürler.

kısacası bu haftakı balık maceramızda zeytınlerde her zaman balık olduğunu tüm kadro olarak kanıtladık

saygılar sevgıler herkese rastgelsın.
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla