[
''İşte kendimizi denememiz için bir test: “Bir gün, 24 saat boyunca, sadece istediğimiz şeyler üzerinde düşünüp, konuşabiliyor muyuz?” diye kendimizi kontrol edelim! Düşüncelerimizi her tür olumsuzluktan, şüpheden, korkudan ve eleştiriden arındırma hususunda kararlı olalım! Çevremizdeki herkes ve her durumla ilgili iyimser ve neşeli konuşmalar yapmak üzere kendimizi disipline edelim! Bu egzersiz bize, zamanımızın ve enerjimizin ne kadarının arzu etmediğimiz şeyler konusunda düşünmeye ve konuşmaya harcandığını gösterecektir!''
valla bu iş polyanna'cılık oynamaya benziyor.hadi yine de bi deniyeyim; önce ülkedeki sorunları unutmaya çalışalım bakalım.

unut unut unut unut...... AA olmadı. bi de şu ekonomik sıkıntılarımı ödemelerimi deniyeyim belki orda başarılı olurum.

unut.. unut..gevşe..rahatla................

aman,,ne oldu,nerdeyim ben.bi an evin kredi taksidini yatırmayı unuttum sandım..OFFFF Allah tan dün yatırmışım, neyse nerede kalmıştık. hah rahatlıyorduk, zamanımızı ve düşüncelerimizi arzu etmediğimiz şeylerden uzaklaştırıyorduk,evet,dükkandayım...ahanda müşteri geldi,, ''haklısınız efenim,tabi ne demek,isterseniz hiç ödemeyin,bu mal dünyanın en kalitelisidir,25 yıl garantili.....'' yok abi olmuyacak bu iş,hiç arzu etmesemde çalışmak para kazanmak için böyle söylemeliyim.
kısaca bu yazıyı yazan amcanın haklı çıkması için benim; ülkemi değiştirip,çok zengin olup,insanların sorunlarını düşünmeyip,öyle garip bi kişilik olmam gerekiyor. yok abi ben almıyayım........