Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-08-2007, 12:11   #6
Alparsbeğ
Tayfa

Alparsbeğ kullanıcısının avatarı

Erhan'cığım, aslında kişisel mükemmellik açısından uygulanmasında tabii ki zorluklar sıkıntılar vardır; olacaktır; içinde bulunduğumuz ortam gereği adımları atamayabiliriz; ancak Sn. Adem Bey, kişisel mükemmelik konusundaki bilgi birikimini bizlere aktarıyor; önemli olan onun bu konuda yol gösterme çabalarında ne kadar adım atabileceğimiz; ekonomik sıkıntıları tabii ki çözemez; ancak onun dışında olan yani maddi olmayan konularda sadece öneriler ortaya atmaktayız. Ne kadarı okuyanlara uyar bilinmez; ama en azından bizler elimizden geleni yapıp dünya'ya her ne olursa olsun positif yönünden bakmaya çalışıyoruz.
Pozitif düşün; insanlara, hayvanlara positif, canlı-cansız tüm varlıklara positif yaklaş. Bu yazdıklarım üzerinde uzun uzun konuşulabilir; ancak Bence gerek yok, faydası da pek olmaz; benim yaptığım; her gece yatağıma uzandığımda kim hakkında ne düşündüm; ne yaptım irdelemek; Konsantre konusuna gelince; denemekte fayda var; en azından kayp yok. Ha! bir iki defa denedim faydası yok da denmemeli; rutin hale geldiğinde faydası ortaya çıkar.
Benden bu kadar
Sevgi ve ışıkla kal
Harbi Memleket Denizli / Sarayköy

Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Sizlerin de desteğini bekliyorum.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun.

Bu mesaj en son " 09-08-2007 " tarihinde saat 12:17 itibariyle Alparsbeğ tarafından düzenlenmiştir....
Alparsbeğ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla