Konu: Mertlik?????
Yalnız Mesajı Göster
Eski 14-08-2007, 23:47   #3
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Alıntı:
TheLeader tafarından gönderildi
Kardeşim, geçmiş olsun; ancak bakabildim mesajlara sırayla; Allah' yar ve yardımcın olmuş; Artık insaların(!) birkısmı artık insanlıktan çıktı. Maalesef; ve matessüf boyle olayları duyar olduk; 38 senelik çimentepeliyim; oyle insanlar (!) taşındı ki bizim civara; artık kendi semtimiz de dahi güvenliğimiz kalmadı;
tekrar geçmiş olsun kardeşim;
Polis olayına gelince; pek sonuç alınmıyor; yakalansalar dahi ertesi gün sokaklarda bunlar;! ne diyelim; Allah bildiği gibi yapsın.

Sevgi ve Işık seninle olsun herzaman
Çimentepeli olmak gerçekten kolay değil abi ya İzmir'in Kadifekalesi meşhurdur piskopatlık yönünden ama şimdi orası öle doğudan göç aldıktan sonra oldu ..Eskiden kadifekale çimentepeydi işte bi gün yaralanmasız geçmezdi bende çimentepede doğdum allahtan babamın tahiniyle başka biyerlere taşındık sonra eşrefpaşaya geldim ama baktım çimentepe biraz düzelmiş bütün yakın akrabalarım çimentepededir hala çimentepeye çıkarken arkama bakarak çıkarım...

Böle tehlikeli yerlerde her zaman arkanı kolluyacaksın ne zaman nerede ne olucağı belli olmaz yunuscanım umarım abilerimizin ve bizim tavsiyelerimize kulak verirsin ..
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla