Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-12-2005, 06:44   #8
uzman
Kaptan

uzman kullanıcısının avatarı

Sami'nin format ve kurma laflarına karşı basit bir hatırlatma yapmak isterim. Çöken, zamanla yavaşlayan bir Windows'un sonu genellikle budur. Ya da inatçı biriyseniz oturur, kayıt defteri ayarlarıyla oynarsınız. Tabii ki bu tehlikelidir. Profesyonel olmayı gerektirir. Sadece kayıt defterinde bazı düzeltmeler yapmayla da şişen veya çöken Windows'u düzeltemezsiniz. En azından ilk günkü gibi olmaz .
Peki çözüm ne?
Çözüm çok basit. Bir kez kurarsınız. Aygıtlara ait sürücüleri, güncelleştirmeleri falan hepsini sakin kafayla halledersiniz. Gerekli programlar ve lazım olan her şeyi de kurarsınız. Artık hızlı ve hazır bir işletim sisteminiz olmuştur. Bundan sonra da, CD yazıcı veya DVD yazıcınızı kullanmak suretiyle (DVD tavsiye edilir) İMAJ alırsınız... Bunu yapan en basit ve güvenilir yazılım -bana göre- NORTON GHOST.
Sonra mı? Sonrası kolay. Önemli verilerinizi birkaç günde bir yedeklemekten başka hiçbir şeye gerek kalmadan işletim sisteminizi kullanır, şişip, çöktükçe de İMAJ CD veya DVD lerinizi kullanarak ilk günkü haline geri yüklersiniz. Üstelik de kurma işlemlerinden çok daha kısa sürede....
Saygılarımla....

BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM...
A.R.B.
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla