Rauf abi anasayfa yapılması konusunu şu an düşünmüyoruz. Aslında düşünüyorduk fakat sitenin anasayfasını kendimiz yaptığında forumdaki son konular üye sayısı vs gibi sürekli güncellenen şeyleri aktaramayacağım için bu fikirden vazgeçtim. Forumla entegre şekilde çalışan portallarında lisans ücretleri olduğundan şimdilik anasayfa düşünmüyoruz.
Mod konusuna gelince şu an Levrek (Erol Erdoğan), Katiti (Mert Topoyan), DzzY (Anıl Ünalan), Hasan64 (Hasan Balıkçı) birde Muvaffak Abi mod fakat bildiğin gibi Mert abi siteye girmiyor yinede ben döneceğine eminim bir süre sonra o yüzden hala mod olarak duruyor, Erol abi son günlerde ara ara aktif olmaya başladı, Anıl dershaneye başladığı için internetten uzak, Hasan abi akşamları giriyor, Muvaffak abi bildiğin gibi gayet aktif ben ise pazartesiden perşembeye kadar okulda olduğum için 5-6 dan sonra internete girebiliyorum. Cuma,cumartesi,pazar genelde pc başındayım. Bu konuyu bende gündeme getirmek istiyordum bazı konularda düzenlenmesi, taşınması zaman zaman silinmesi gereken mesajlar oluyor ben gördüğümde hallediyorum bu tip şeyleri fakat genelde pc başında olan ilgilenebilecek ve güvenebileceğimiz birileri olursa mod sayısını arttırabiliriz. Ki kabul edersen en başta hem büyüğümüz olarak hemde pc konusundaki yetenekliliğin yüzünden bu görevi yapmayı kabul edersen memnun olurum.
Muvaffak abinin söylediklerine gelince maddi açıdan kasım ayının 5 ine kadar forumun yıllık lisans ücreti ödenmeli bu gideri karşılamak için reklam konusunda çalışıyoruz. Başka fikirleriniz varsa değerlendirebiliriz tabiki.
Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
|