Yalnız Mesajı Göster
Eski 21-10-2007, 07:00   #46
Rauf
Guest

Alıntı:
ferdiayaz tafarından gönderildi
abi teşekkürler çok sagol gerçekten çok güzel olmuş.
abi geliboluda lüfer avcılıgı rapala ile çok sık yapılıyo ama hangi rapala iyi veya kötü bilemiyorum abi rica etsem varsa hangi rapalalar daha iyi av yapar resim veya isim verrebilirsen çok memnun olurum eve boş gelmekten hanım eve almıycak valla yaa DD diger arkadaşlarada teşekkürlerabilerimede saygılar

saygılar iyi avlar
Ferdi daha evvelki konularda gecen lüfer rapalaları hakında bir kac resim olucaktı onları ekliyorum birde gecen sene alanyada hasbel kadaer 8-9 tane cinekop ve bir lüferinyakalandığı raglouyu da eklicem selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
KOFANA VE LEVREK İCİN KULLANILMIŞ.
LÜFER icin prenses marka 9cm.
Lüfer icin.
Lüfer icin.
Lüfer icin
Buda lüfer icin görüldüğü gibi bölgesel ve o bölgede lüferin hangi yem varsa onu yediğinden onun benzeri veya onu andıran rapalalar kullanılmış.Gelibolu carşıda turgay isimli bir balık malzemesi satan dükkan var onu bir başka siteden tanıyorum Rauf de selamımı söyle o arkadaşım sana yardımcı olur.
Bunları tekneden 30 metreden cekerken cinekop aldım ama bir iki balıktan sonra değiştirdim zira balık ya kesiyor yada parcalıyordu.

Bu mesaj en son " 21-10-2007 " tarihinde saat 07:06 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla