Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-12-2007, 13:48   #3
Lethe
Kaptan

Lethe kullanıcısının avatarı

İlyas abi merhabalar..
Üniversiteyi Balıkesir'de okuduğum için bölgeyi az çok biliyorum.Kepsut, Dursunbey gibi bölgelerde akarsu bolca mevcut.Kepsut tarafında köylüler serpmeye giderler.Özellikle Dursunbey, Kütahya'ya yakın olduğu için coğrafyası biraz daha değişik,dağlık-ormanlık bir yer.üstelik alabalık çiftliği de mevcut.doğal ortamda nerelerde avlanabilir, orasını bilmiyorum açıkçası.bir de İvrindi'nin dağ köylerinin yukarısında, Madra dağının eteklerinde alabalık çiftliği var.üstelik biraz kondisyon ile yürüyerek bahsettiğim mevkiden Bergama'ya ulaşmak bile mümkün.Heryer dere,ırmak..Bir de Mezitler diye bir köy var.(buraya trenle ulaşım çok kolay.) harika bir kanyonu,ve dolayısı ile akarsuyu mevcut.balık olduğuna eminim.çünkü buralar insandan uzak yerler.en iyi ihtimalle belki bir çobana denk gelebilirsiniz.Biz buralara kaya tırmanışı için giderdik..Kaz dağları eteklerinde, Şahinderesi kanyonu da benzer şekilde, suyu bol olan, Altınoluk tarafında bir doğa harikası...Yine Çanakkale tarafında Yenice ilçesinin köyleri muhteşem kayın,ıhlamur ormanları ile kaplı,yüksek rakımlı akarsuları mevcut.
Sonuç olarak Balıkesir, harika doğası olan bir yer.Görebildiğim için şanslıyım sanırım..
Ben de şaka maka baya gezmişim

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
..-.-...-... -.-..-.-..-.-.
Lethe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla