Yalnız Mesajı Göster
Eski 14-12-2007, 00:17   #16
misina
Oltacı

misina kullanıcısının avatarı

değerli üstadım. ben 10 sene içtim bu illeti. mustafa kemal isminde bir oğlum var. 22 mayıs 2007 de 1 yaşına girdi. kendi kendime söz vermiştim oğlumun doğum günü benimde hayata dönüş günüm olacak die. eşim ve iş arkadaşlarım (öğretmen arkadaşlar) aktif içiciler. bana inanmamışlardı bırakabileceğime çünk daha önce 2-3 defa denemiş bırakamamıştım. ama artık bıraktım ve yaşama döndüm diyebilirim sanırım. sorduğunuz soruya gelince ben kullanmadım ama hollandada yaşayan teyzem önce nikotin bandı denilen bir bantla bırakmayı denedi sonra akapunktur denedi en sonun dada geçen sene sizin bahsettiğiniz bu ürünü denedi ama hiçbirinin faydasını göremedi. elbette teyzem göremedi diye sizde göremeyeceksiniz demiyorum ama benim siz değreli üstadıma tavsiyem kendinize bir gün belirleyin ve bırakın 3. gün ve 10. günede (bıraktıktan sonraki) dikkat etmeyi unutmayın. saygılar sevgiler bol avlar.rastgelsin

1978/osmaniye/kadirli/koray hoca

Bu mesaj en son " 14-12-2007 " tarihinde saat 00:25 itibariyle misina tarafından düzenlenmiştir.... Neden: eksik metin
misina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla