Rauf dostum, USA'da malesef aynı
Gır gır dünyada her yerde gır gır... bizimkiler extra acımasız ama beterleride var hemde bir çok ...Japonlar bu konuda efsane Allahsız kaltiler onlar yunusları bile katlediyorlar... yani bizden beterler...
içler acısı bir durum nefesini tut ve bu videoya bakınız ->
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Fakkat entersan bir şey var, USA'da yapılan araştırmada amatör olta balıkçıların genel öldürülen balıkların üzerinde %50 den fazla bir ortanı teşkil ediyormuş. Herhalde orada daha fazla olta balıkçı olduğu için....
Fakkat büyük bir eğitim kampanayası yaptılar 1980 lerde... ve sonra 1990 larda balık nufusunda patlama görüldü... hemde büuük kaiteli spor balıklarda...!
Eninde sonunda hepimiz bir fakatörüz... her serbes bıratığın büyük dişi 1 miyon yeni yumurat demek... onu duşünmek gerek... Bu tarz düşünceyi olta balıcılar benimsediği zaman her balağa çıktığımız zaman Türlkiyede bizi kaliteli balık bekliyor olması güzel bir sey...
benim balık arkadaşim Bob gerçekten değerli bir üsta... tüm musabakalarda her zaman ilk 10'da yer alır .. yeni resim gönderdi dün... baksana su levreğye
bunlar Türkiyede vardı bir zamanlar ve korunursa geri gelebilir. Böyle bir balığı çekmez istemezmisiniz dostlar? Bob usta bu balığın resmini aldıktan sonra serbes bıraktı.... oh balık halen yaşıyor ve baharda yumurta dökecek.
Heyt babalar beh! Maşallah!
Bob 185cm boyunda ve balığın boyunu ona göre düşün, 1 bucuk metrelik levrek, böyle muhteşem hayvan öldürülmez, bob sebes bıraktı .. zaten o boydeki levreği yemek hem lezzetsiz hem teylikeli, kansereocen dolu oluyorlar... bunlar yemek değil "güreş için"