Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-01-2008, 11:02   #1
ishak BALLICA
Kaptan

ishak BALLICA kullanıcısının avatarı

Smile Hamlık kaldı diyen yalan söyler....

Sevgili arkadaşlar yaklaşık 2 aylık aradan sonra yılın ilk günü bir fırsat bulup 01.01.2008 tarihinde her zaman ki ekip ile bir tekne avı yapmıştık..Daha tadı damağımda iken, Sevgili Erdal bey den gelen bir telefon ile kendimi yine yolda buldum....

Dün 08.01.2008 tarihinde sabah 05.00 gibi yollara düştük...Giderken yem olarak 100 adet sülünez aldık..Hava 3-5 kuzey-kuzeydoğu veriyordu...Ve gün boyunca da hemen hemen hep esti durdu..Öğleden sonra bir ara kestiyse de akşam üsütü havanın tekrar oturması ile sürekli esti...Hatta geç saatlerde 5 üstüne çıktığı için dönerken bayağı zorlandık...Benim gibi 2-4 lük havayı alışık biri için artık miğdemin ne hale geldiğini söylemeye gerek yok...Allahtan içtiğim ilaç beni karaya ininceye kadar idare etti...

Gelelim balık verimine...Sabah saatlerinde her ne hikmet ise pek bir hareket alamadık...Esas oğlanlar gün ışıdıktan sonra nur yüzlerini göstermeye başladılar..Düzgün balık sabah 07.00-08.00 gibi oynadı..Ondan sonra balık seyrekleşti ve boyu küçüldü...O yüzden sık sık yer değiştirdik...Birde saat: 10.30-11-30 arası balık oynadı....Diğer saatler boş boş oturmakla geçti....Akşam suyu da bayağı geç başladı desem yalan olmaz...Yalnız havanın bayağı yükselmesi nedeniyle dönüşümüz çok zor oldu ve uzadı....

Av esnasında genelde mercan ve karagöz aldık..Akşam suyunda bana gelen Kallavi karagöz resmen beni şok etti...İlk elime aldığımda çizgileri fark edince mırmır mırmır diye bağırdım...

Velhasıl dostlar arasında geçen ve bayağı bereketli bir av oldu..Daha iyisinin ve bereketlisinin sizlere denk gelmesi dileğiyle rastgele......

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

1963-izmir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu mesaj en son " 27-11-2011 " tarihinde saat 21:17 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Video linki yenilendi...
ishak BALLICA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links