Cok samimi bir itirafta bulunmak mecburiyettindeyim şu anda ağlamak üzereyim yada ağlamak istiyorum!ama bi taraftanda senin hesabına sevinmek istiyorum vallaha tebrikler mercanlara bittim şimdi anlaşıldı bu kerataların nerelere gittiği pasa mercan helal olsun.son cektiğini mırmır sanıp karagöze bağlamışın ama oda değil sargoz o.tabi mercanlarla o kadar haşır neşir olmuşsunki heyecanına katılıyorum kamerayı ceken kardeşimiz hakkını vermiş gerci biraz zerzenişte bulunmuş ama bende olsam kaytarırdım millet balıkları birer ikişer götürüyor cok olumlu bir av günü gecirmişsiniz tebrikler.ishak balığın bir yeme saati var o saate oldunmu mesele yok aynı yerde olsan bile yeme saati değilse dünyayı dolaşsan nafile ufak bir not u burada değineyim.ishakcım mercanda kurşuna yakın iğnenin kolunu uzun ve olabildiğince kurşuna yakın yap dikkat edersen hep alttaki iğneyi almış diğer iğneler kısa kollu ve araları onbeş santimi gecmesin. bu kerata alttaki yemi alırda kafasını kaldırıp yukarı bakmaz bununda huyu bu.selamlar afiyet olsun.
|