Güzel bir gündü havanın güzel olmasını fırsat bildik sabahın erken saatlerinde rapalalarımızla levrek için şansımızı aradık ama aldığımız 2 vuruşta balık alamadık sonucunda kalamar tutmak için alman adasının topuğu dediğimiz bölgede akış yaptık o da nafile pita fenerinin alt kısmında akış yaparken 2 adet sübye yüzümüzü güldürdü ilerleyen dakikalarda bişey alamayınca pita taşına çapamızı attık hırsızlı takım kullanıyordum hırsıza hamsi takmıştım 600 gr civarı bi tane sübye yapıştı ve ben ilk metrelerde çupra çektiğimi zannederek yerimden zıpladım ama sübyemiş

biraz daha vakit geçince amcamın hırsızı bişeyleri çaldı aşşağıdan ve bu sefer bu çupra diyerek haykırdı heyecan bende hardsafaya çıktı ve yarım kilo üzeri mercandı yüzlerimizi güldüren

benim elimdeki bi takım dipten iri balık avlamak için iri iğneli bi takım bi elimdeki de kalamara kullandığımız 3 lü maket takımıydı uzunca bi süre vuruş alamayınca bende o takımı tekneye alıp onunda yerine ufak iğneli takım indirdim attığım 3 oltadan birinde karagöz geliyordu balıkların ebatları fazla iç açıcı gelmediği için ben devamını üstelemedim. Resimdeki kadar karagöz aldık izmaritler gopezler 30 u aşkın vardı ama foto göz zevkinede hitap etsin diye sübyelerle birlikte onların fotoya dahil etmedim
Saygılarımla