Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-01-2008, 08:04   #65
Rauf
Guest

Alıntı:
çupra tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
rauf abi ben olayın uzatılmasından duyduğum rahatsızlığı belirtmek adına yazdım bu konuyu.ben bu forumda balık avcılığı konusunda konuşmak yapılacak organizasyonlara eğer durumum uygunsa katılmak ve hoşça vakit geçirmek ve forumda belirttiği ismi ve şekli ile arkadaşları tanımak ve hitab etmek için varım. eğer yazımda yanlış bir anlaşılma oluştuysa kusura bakmayın biz büyüğümüze saygıyıda küçüğümüze sevgiyide iyi biliriz. saygılar sevgiler sağlıcakla kalın.
Tamer arkadaşım olayın uzaması gibi bir durum yok bu nereden cıkıyor onun icin rahatsızlık duymanızada gerek yok ayrıca siz de acıkca fikrinizi belirtmişsiniz sizi eleştirende yok bende kendi fikrimi düşüncenmi yazmışım diğer iki arkadaşım gibi.diğer arkadaşlar gibi bu formda her kez düşünce ve paylaşımda bulunabilme özgürlüğüne sahiptir burada aşırılık yoktur olursa ben veya diğer yönetici gurubu arkadaşlarım müdahelede bulunurlar.asım bey kardeşimizin yolladığı resimler kendine ait değildir.biz burada bir tahmin yürüttük o kadar size saygısızlık ediyorsunuz manasında bir kelime yazdığımıda sanmıyorum.mesajınızda (biz büyüğümüze saygıyıda küçüğümüze sevgiyide iyi biliriz)diye son veren yazınızıda anlamış değilim .selamlar.
  Alıntı Yaparak Cevapla