Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-01-2008, 08:16   #4
Rauf
Guest

Alıntı:
arm59 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Asım abi bende ekleme yapmak istiyorum. Hayatında eline ilk defa olta almış adamlar bile geceden canlıyemi atıyorlar sabah topluyorlar balığı sonra ben balık yakaladım diyor büyük ihtimalle satıyorlar. O balıkla mücadele etmeden nasıl avcılık oluyor ben anlamıyorum aynı şey bırakma(germe) ağlar içinde geçerli bu işi meslek edinmiş kişilere lafım yok ama sadece et için veya satmak(Köşe dönmece)amacıyla yapanları buradan kınıyorum.
Balığın yakalandığı andaki kamışa asılışını görmedikten sonra zevki yok.
Şimdiki nesilden umutluyum 20 sene önceki hoyratca av yapmıyorlar daha bilinçliler öyle olmak zorundalar artık bıçak kemiğe dayandı kredi bitti eski mantıkla devam edilirse balık nesli ciddi bir tehlike altında.

Bu arada gitarcı bundan 20-25 sene önce Amerikadan Türkiye ye gelen Asım Can GÜNDÜZ dür. Herhalde isim benzerliğinden sizi o sandılar.
Değerli hemşerim tabi isim benzerliğide olasılık dahilinde.ama Asım can gündüzü tanımıcak amerikada bulunmuş bir ustamız icin tanımama ihtimalin az olucağını düşünüyorumBuradaki levrekler (alanya) tam bir dinazor (yaş bakımından) buradaki basit hileleri bildiklerinden yeme bile bakmadan kuyruk sallayıp dolaşıyorlar limanın icinde sayısal olarak azalmamasının bir sebebide bu olsa gerek.

Bu mesaj en son " 25-01-2008 " tarihinde saat 08:20 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla